Ermelose Tuigpaarden Dag

Nieuws

Op vrijdag 3 oktober wordt de eerste Ermelose Tuigpaarden Dag op het KNHS-centrum in Ermelo gehouden. Een unieke gebeurtenis waar je bij wilt zijn!

Het belooft een dag met een gouden randje te worden, want alleen de beste Tuigpaarden, Hackney’s en Friese paarden verschijnen in de baan. Deze paarden hebben tijdens het outdoorseizoen punten verdiend en gaan in Ermelo de strijd aan om de prijzen.

Daarnaast verschijnen ook de nieuwelingen Tuigpaarden in de baan en staat de finale van de KWPN Hengstencompetitie op het programma. Natuurlijk wordt het programma opgeluisterd met leuke shows en dweilorkest ‘Toeter nog maar 1’.

In de nieuwe Amaliahal vindt deze mooie dag plaats. Het programma gaat om 15.00 uur van start en zal rond 22.00 uur klaar zijn. Natuurlijk is er ook een gezellig strodorp met diverse stands. Na afloop kan hier nagepraat worden onder het genot van een hapje en drankje en zal het dweilorkest zorgen voor een gezellige sfeer.

De toegang is € 12,50 per persoon. Wil je er graag bij zijn en gegarandeerd een mooie plekje hebben? Koop dan je kaarten in de voorverkoop voor € 10,- per persoon.

Liefhebbers van de aangespannen sport mogen deze dag niet missen, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat via (0525) 66 16 40 of per e-mail: ermelosetuigpaarendagen@hotmail.com.